VCA

Vanaf 01-12-2016 zijn wij nu ook VCA gecertificeerd.Maar wat betekend VCA nu eigenlijk?

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

Slecht sluitende ramen en deuren?

Heeft u ook last van slecht sluitende ramen en deuren? En of heeft u een probleem met uw huidige leverancier en deze lost het probleem niet voor u op? Wij komen hiervoor graag bij u langs en verzorgen een passende oplossing zodat u weer volop kunt genieten van goed werkende ramen en deuren.

6% btw regeling

Tot 1 juli 2015 geldt een tijdelijk verlaagd btw-tarief van 6%. Dit tarief geldt voor arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen ouder dan 2 jaar. Vanaf 1 juli geldt het tarief van 21%. Werkzaamheden die vóór 1 juli 2015 zijn afgerond, vallen nog onder het 6%-tarief.

Wist u dat…

Kunststof kozijnen een lange levensduur hebben tot wel 40 jaar. Kunststof kozijnen hebben over het algemeen de laagste U-waarde. De U-waarde van een kunststof kozijnen ligt gemiddeld tussen de 1 en 2,0 W/m2k, en isoleren hierdoor het beste. Voordeel van kunststof kozijnen is dat ze worden gemaakt van PVC, hierdoor is er geen houtkap nodig. Vroeger was er veel commentaar op de productie van PVC, maar inmiddels is deze productie steeds verbeterd, en zijn de materialen tot wel tien keer recyclebaar. Belangrijk bij kunststof kozijnen is dat ze een keurmerk van branchevereniging VKG hebben.